نكاتي براي خريد لبنيات

چگونه خانه اي زيبا و ايده ال داشته باشيم

نكاتي براي خريد لبنيات

۱ بازديد

1)    شير سالم خوش طعم و شيرين مزه است و سرشار از خاصيت است.
2)    شير سالم رنگي سفيد مايل به زرد دارد.
3)    شير پاستوريزه و كم چرب بخريد.
4)    پنيري را خريداري كنيد كه از شير پاستوريزه تهيه شده باشد.
5)     پنير هاي تهيه شده از شير پاستوريزه استفاده كنيد.
6)    بستي كه مي خريد بايد تهيه شده از شير پاستوريزه باشد. احتمال آلودگي بستني هاي سنتي بيشتر است.
7)    قبل از مصرف انواع كشك، كمي آب به آن اضافه كنيد و همانطور كه آن را هم مي زنيد بگذاريد تا به مدت 5 تا 10 دقيقه بجوشد. و از آنجا كه در مراحل توليد كشك به آن نمك اضافه شده است، هنگام پخت زياد به آن نمك نزنيد.
8)    در مصرف بستني زياده روي نكنيد چراكه ميزان قند آن بالا است.
9)    از شير و لبنيات غني شده با ويتامين D استفاده كنيد تا كلسيم موجود در آن ها جذب شود.
10)     اگر دچار بيماري عدم تحمل لاكتوز هستيد از شير فاقد لاكتوز يا پنير سفت شده و ماست استفاده كنيد.
11)     تاريخ انقضاي شير را قبل از خريد بررسي كنيد.
12)     درب ظرف شير را محكم ببنديد و آن را كنار مواد غذايي بو دار نگذاريد.
13)     امكان آلودگي شير خام بيشتر است. بنابراين شير را قبل از مصرف 10 دقيقه بجوشانيد.
14)     شير مصرفي شما بايد پاستوريزه يا استرليزه باشد تا عاري از ميكروب باشد.
15)       شيره پاستوريزه تا 2 روز در يخچال سالم مي ماند.
16)     شير استرليزه در صورت سالم بودن بسته اش، تا چند ماه حتي بيرون از يخچال هم سالم خواهد ماند.
17)     بهتر است به جاي پنير تازه از پنير پاستوريزه استفاده كنيد. چراكه مصرف پنير تازه، تب مالت را به انسان منتقل مي كند. پنير تازه بايد قبل از مصرف به مدت 2 ماه در آب نمك بماند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.